Training in Tsjechië

Van Maandag 3 tot en met Zaterdag 8 Mei 2010 hebben we een trainingsweek bijgewoond in Tsjechië. Dit was onze eerste buitenlandse training en we kunnen niet anders zeggen, dan dat het een geweldige ervaring was!

Zaterdag 1 Mei zijn we op ons gemak vertrokken en naar Oettern (D) gereden waar onze eerste overnachting zou zijn. Daar troffen we een prima doorreis-camping aan die we zéker onthouden voor een volgende reis. 's Zondags ging de reis verder naar Vikletice (CZ) waar we een weekje op de Autokemp zouden verblijven. Na een korte gewenningsperiode is ook deze camping prima bevallen, zei het dat de standaard er enigszins afwijkt van wat wij gewend zijn aan te treffen. Douchen ging naarmate de week vorderde steeds beter; ook dankzij de voorraad muntjes !

De meeste avonden werd er buiten de deur gegeten: iets wat daar ook weer dankzij de andere standaard goed te doen is. Je krijgt er véél voor weinig ... en daarbij prima bediening. De taal is af en toe een barrière, maar als Tsjechen eenmaal  door hebben wat je wensen zijn, lopen ze hun benen vanonder hun gat vandaan. Écht waar!

Aan het einde van de week zijn we voldaan weer afgereisd. Het was een erg gezellige en leerzame week. Prima gezelschap, wat de matige weersomstandigheden ruimschoots goed maakte. En dankzij Alex was er altijd wel weer iets lekkers bij de koffie!

Ga naar het album door op de foto te klikken

1005080141 

 

 

Sunday the 26th. - Joomla Site Templates